Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου03/08/2010

Αποφάσεις για δημοπρατήσεις και χρηματοδοτήσεις έργων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Επιπλέον 1.000.000 ευρώ εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα για τη συντήρηση των παρακαμπτηρίων αξόνων των Τεμπών στη Δυτική Μακεδονία. Λόγω των κατολισθήσεων στην περιοχή των Τεμπών προέκυψε μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος και σοβαρές φθορές στον Κόμβο Εγνατίας Κοζάνης – Όρια Νομών Λάρισας, Κοζάνης συνολικού μήκους 52,9 χλμ και Γρεβενά – Όρια Νομών Τρικάλων, Κοζάνης συνολικού μήκους 34,8 χλμ. Για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων έχουν ήδη διατεθεί 4.000.000 ευρώ για αναγκαίες εργασίες συντήρησής τους.
 Εξάλλου, με άλλη απόφαση του κ. Ρέππα εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 603.000 ευρώ για την αποπληρωμή δαπανών στοιχειώδους συντήρησης για το έτος 2008 στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο θα καταβληθεί από την ΤΕΟ Α.Ε.
 Τέλος, ενέκρινε τη διάθεση και μεταφορά πίστωσης 1.371.626 ευρώ στην ΕΥΑΘ Α.Ε. ως αποζημίωση για εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας, που εκτελέστηκαν από 1-1-2010 έως 30-6-2010 σε εφαρμογή σύμβασης του 2008.
Συνημμένα Αρχεία
word documentΔΕΛΤΙΟ+ΤΥ...doc
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας