Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου29/03/2011

Απόφαση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα προχωρήσει, προκειμένου να παταχθεί η εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες. Τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των εταιρειών παροχής αστικών συγκοινωνιών (ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ και τα αντίστοιχα του προαστιακού), συνεδρίασαν την προηγούμενη εβδομάδα και αποφάσισαν νομίμως να εξουσιοδοτήσουν τον ΟΑΣΑ να διεξάγει διεθνή διαγωνισμό για σύστημα συλλογής κομίστρου, με εγγύηση ότι δεν θα θιγεί καμιά θέση εργαζομένου.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που μετέχουν στα Δ.Σ. κλήθηκαν, όπως προβλέπεται, 48 ώρες νωρίτερα. Σε κάποιες εταιρείες αρνήθηκαν να προσέλθουν και να συμμετάσχουν και εξέδωσαν ανακοίνωση με υπονοούμενα.
Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς ότι δεν θέλουν να προχωρήσει το πρόγραμμα για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που δίνει οριστικό τέλος στη διακίνηση πλαστών εισιτηρίων και την εισιτηριοδιαφυγή και μάλιστα σε μια περίοδο που ακολουθείται ένα πρόγραμμα για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη των συγκοινωνιών. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.


Συνημμένα Αρχεία
word documentΑπόφαση για ηλεκτρονικό εισιτήριο
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας