22/04/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και συγκρότηση των τριμελών επιτροπών αυτών» | 08/03/2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ | 08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Μεταφορές Δημόσιες Διαβουλεύσεις για έργα Μεταφορών
ATH.ENA CARD
image

Δημόσιες Διαβουλεύσεις για έργα Μεταφορών


10/09/2010
Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες διατάξεις για το σιδηροδρομικό τομέα»
Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων υποβάλλει πρόταση Δημόσιας Διαβούλευσης για το νέο θεσμικό πλαίσιο που αφορά στην εξυγίανση και ανάπτυξη του Ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου. Με το παρόν νομοσχέδιο ο ελληνικός σιδηρόδρομος εξυγιαίνεται και εισέρχεται σε μία νέα φάση ανάπτυξης. Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις στο http://www.opengov.gr/yme/ μέχρι την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010.
04/08/2010
Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου Αναδιοργάνωσης της Υ.Π.Α.
Σχόλια & προτάσεις επί του παρόντος σχεδίου νόμου μπορούν να υποβάλλονται στο http://www.opengov.gr/yme/?p=268 μέχρι την Τρίτη 10/8/2010. 
26/07/2010
Δημόσια Διαβούλευση για το Σχεδίο Νόμου «Σύσταση εθνικού συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας»
Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων υποβάλλει πρόταση Δημόσιας Διαβούλευσης για  σχέδιο νόμου που αφορά στην Οδική Ασφάλεια και άλλες διατάξεις. Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 στη διεύθυνση http://www.opengov.gr/yme/ .
06/05/2010
Ολοκλήρωση δημόσιας διαβούλευσης για το νέο θεσμικό πλαίσιο οδικών εμπορευματικών μεταφορών
To Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ευχαριστεί όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στη διαβούλευση του νομοσχεδίου για τις Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρξαν εποικοδομητικά σχόλια, προτάσεις, ιδέες, κριτική και απόψεις, που θα ληφθούν υπόψη από την ομάδα επεξεργασίας και θα συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της τελικής μορφής του νομοσχεδίου.
21/04/2010
Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Νόμου για «Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές»
Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων υποβάλλει πρόταση Δημόσιας Διαβούλευσης για το νέο θεσμικό πλαίσιο οδικών εμπορευματικών μεταφορών. Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις μέχρι τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 στη διεύθυνση www.opengov.gr/yme
13/05/2009
Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίων Αποφάσεων για τον Τεχνικό Έλεγχο Βαρέων Οχημάτων
Δημόσια Διαβούλευση επί Σχεδίων Νομοθετημάτων για θεσμοθέτηση τεχνικού ελέγχου στα βαρέα οχήματα και εκσυγχρονισμός της διαδικασίας έκδοσης των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου για όλα τα οχήματα.
29/07/2008
Δημόσια διαβούλευση σχεδίου απόφασης για ζώνες ασφαλείας και διατάξεις μεταφοράς μαθητών σχολικών λεωφορείων
Το Σχέδιο απόφασης του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών που αφορά "Προδιαγραφές ζωνών ασφαλείας, καθισμάτων και αγκυρώσεων ζωνών - καθισμάτων σε σχολικά λεωφορεία και διατάξεις μεταφοράς μαθητών" τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.
21/01/2008
Δημόσια διαβούλευση σχεδίων αποφάσεων για τον τεχνικό έλεγχο δικύκλων
Στα πλαίσια καθιέρωσης του τεχνικού ελέγχου των δικύκλων στη Χώρα μας, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση οι βασικές κανονιστικές αποφάσεις που θα διέπουν τον εν λόγω τεχνικό έλεγχο.
18/04/2006
Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης για το έργο Ηλεκτρονικό ραντεβού στα Δημόσια ΚΤΕΟ
Βρείτε στο συνημμένο αρχείο τα αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης που διηνήργησε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών από 16/11/2005 έως 5/12/2005 με σκοπό την υποβολή παρατηρήσεων,σχολίων, προτάσεων επί του σχεδίου διακήρυξης του έργου: «Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικού κλεισίματος ραντεβού για τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου οχήματος από Δημόσιο ΚΤΕΟ»
« Προηγούμενα 10
Σελίδες : [1] [2]

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων