06/11/2017 Ύλη συμπληρωματικής επιμόρφωσης ελεγκτικού προσωπικού ΚΤΕΟ για το έτος 2017
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Μεταφορές Οδική Κυκλοφορία και Ασφάλεια Ηλεκτρονικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας Videos Ημερίδα «ITS eCall and Road Safety»
image

Ημερίδα «ITS eCall and Road Safety»


Στην ενότητα αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε videos σχετικά με τη λειτουργία του eCall. Το eCall είναι μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση οδικού ατυχήματος, με την οποία ένας πομποδέκτης κινητής τηλεφωνίας ενσωματωμένος στο όχημα ενεργοποιεί αυτόματα ή «χειροκίνητα» την αποστολή ενός μηνύματος έκτακτης ανάγκης μέσω του αριθμού "112". Η κλήση που λαμβάνει το κέντρο διαχείρισης περιλαμβάνει πληροφορίες όπως γεωγραφικό στίγμα (συντεταγμένες), ημερομηνία και ώρα, αριθμό επιβατών και αριθμό κυκλοφορίας οχήματος. Το σύστημα eCall προορίζεται για όλα τα οχήματα που θα κινούνται στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Περαιτέρω πληροφορίες για την εφαρμογή του eCall σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας: http://ec.europa.eu/transport/themes/its/road/action_plan/ecall_en.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας